top of page

 nieuws 

 

Hieronder staan wat tips voor activiteiten die ik de moeite waar vind en die mij inspireren. Het kan over alles gaan: tentoonstellingen die ik gezien heb of heel graag nog wil zien, een voorstelling in het theater, een film of een heerlijke wandelplek. Als je ook iets hebt wat mooi in deze rubriek past, mail me dan!

Kasteel De Keukenhof
 
 
 
 

Een bijzondere plek. In de winter kan je tentoonstellingen in het kasteel bezoeken en in de zomer zijn er prachtige presentaties in de tuin. De tuin is op zichzelf al een bezienswaardigheid! Kijk hier voor een actueel overzicht van de tentoonstellingen.

Let op: het kasteel kan je alleen bezoeken op woensdag en zondag om 13.30 uur of als je van tevoren een rondleiding hebt afgesproken!

Kijk voor de zekerheid op de site.

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Adriaan van Dis
 
 
 
 

Ik heb genoten van de lezing van Adriaan van Dis over zijn laatste boek 'Ik kom terug'. Cabaretesk en hilarisch. Mocht hij nog een keer bij je in de buurt komen, mis hem dan niet. Het boek is trouwens ook prachtig! (www.adriaanvandis.nl)

Werkman in Groningen
 
 
 
 
Werkman. Leven & werk.
Groninger Museum

11 april t/m 1 november

 

Wijksafari Bijlmer
 
 
 
 
 
Wijksafari Bijlmer van Adelheid Roosen, van 11 mei t/m 26 juni, elke dinsdag t/m vrijdag om 13.00 uur. Meer informatie op www.zinaplatform.nl. Kaarten bestellen op www.bijlmerparktheater.nl.
Tuin van Bram
in Uithoorn
 
 
 
 

Open: elke 1e zondag van april t/m september, van 13.00 tot 16.00 uur.

 

Hoek Elzenlaan en Boterdijk.

bottom of page